معمار ایرانی، برنده جایزه معمار برتر خاورمیانه 2013 شد
عضوهیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی موفق به کسب جایزه معمار برتر خاورمیانه در سال 2013 شد.
عضوهیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی موفق به کسب جایزه معمار برتر خاورمیانه در سال 2013 شد. به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه سمنان، کوروش حاجی زاده، معمار 38 ساله ایرانی و عضوهیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایوانکی گرمسار در ششمین دوره سالانه «جایزه معمار خاورمیانه» موفق به کسب جایزه معمار برتر شد.
مسابقات بهترین معمار سال خاورمیانه هر ساله توسط نشریه ی design mena در دبی برگزار می شود. این مسابقات شامل دسته بندی هایی از قبیل مسکونی، تجاری، تفریحی – فراغتی , معماری پایدار و … است که مهمترین عناوین آن معمار سال خاورمیانه (۳۵ سال به بالا) و معمار جوان خاورمیانه (کمتر از ۳۵ سال) است و شرکت ها به دو دسته ی ۱۰۰ نفر پرسنل و کمتر و شرکت های بالای ۱۰۰ نفر پرسنل دسته بندی می شوند.
هیات داوران در هر یک از دسته بندی ها پنج نامزد انتخاب کرده بودند که در بین نامزد های معرفی شده از یک نامزد تقدیر شد و نامزد دیگر به عنوان برنده اصلی معرفی شد .
«جایزه معمار خاورمیانه» هرسال در شاخه های مختلف برای شناخت بهترین طراحان و پروژههای منطقه خاورمیانه برگزار می شود.
گروه نشر ITP ناشر 75 مجله در منطقه خاورمیانه که نشریه Design MENA و نشریه Architect از آن جمله هستند، برگزار کننده اصلی این جایزه است. از برندگان مطرح سال های قبل این جایزه می توان به Henning Larsen Architects ، FXFOWLE ، NAGA Architects، Woods Bagot و Jean Nouvel اشاره کرد.
حاجی زاده پس از دریافت این جایز، گفت: این جایزه برای من شروعی دوباره در سراسر این منطقه است. همچنین من بسیار علاقه مندم که بر رابطه بین مردم، شهر و معماری تمرکز کنم تا بتوانم نوعی هماهنگی میان این سه عامل در فضا به وجود آورم.
مجله آرشیتکت آخرین شماره از سال میلادی را نیز به گزارش این مراسم و نیز معرفی معمار برنده بالای 35 سال خاور میانه (کورش حاجی زاده) اختصاص می دهد.
نشریه Architect همچنین در ششمین دوره برگزاری جایزه معمار خاورمیانه، اقدام به انتخاب و معرفی پنجاه چهره تاثیرگذار در معماری خاورمیانه کرده است. این افراد کسانی هستند که معماری خاورمیانه را شکل داده اند و از میان دفاتر معماری و پروژه های بسیار بزرگ تا پروژه های کوچک در حوزه بومی خود که بیشترین تاثیر را داشتند، انتخاب شده اند.
تاثیر اجتماعی پروژه ها به اندازه زمینه های خاص معماری مانند پایداری و ارتباط پروژه ها با بافت قدیم و میراث شهرها مهم بوده اند. کورش حاجی زاده، معمار خاورمیانه 2013 برای طراحی پروژه هایش در ارتقای معماری در حوزه ملی کشور خود، در رتبه بیست و دوم در این دسته بندی معرفی شده است.